ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...


ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

Αυτό το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει το ρόλο του και δεν είναι σε λειτουργία...

Πρόσκληση από την Helmepa Junior

Κυρίες/Κύριοι,

Η Παιδική HELMEPA απευθύνεται, όπως κάθε Σεπτέμβριο τα τελευταία 18 χρόνια, στους μαθητές και Εκπαιδευτικούς των δημοτικών σχολείων σε ολόκληρη την Ελλάδα και εύχεται μια δημιουργική και ευχάριστη σχολική χρονιά!

Με μέσο την ομαδική δουλειά, το παιχνίδι, την έρευνα και το πείραμα, το Πρόγραμμα «Παιδική HELMEPA» έχει στόχο να δώσει τη δυνατότητα στα παιδιά που συμμετέχουν, να γίνουν υπεύθυνοι, περιβαλλοντικά ενήμεροι και ενεργοί αυριανοί πολίτες. Από το 1993 που δημιουργήθηκε το Πρόγραμμα, συμμετείχαν συνολικά 60.622 μικροί εθελοντές με 2.251 Εκπαιδευτικούς από 934 σχολεία της πατρίδας μας, οι οποίοι ενημερώθηκαν και ανέλαβαν δράση για την προστασία του θαλάσσιου περιβάλλοντος.

Έτσι και φέτος περιμένουμε, μαθητές και μαθήτριες από 6 έως 13 ετών, αλλά και νηπιαγωγεία, να φτιάξουν τις Ομάδες τους και να δηλώσουν συμμετοχή υπό την καθοδήγηση ενός εθελοντή Εκπαιδευτικού συμπληρώνοντας τις Αιτήσεις που υπάρχουν συνημμένες. Εμείς θα εφοδιάσουμε τις Ομάδες με ό,τι χρειάζεται για να ξεκινήσουν τις δραστηριότητες του ανανεωμένου Σχεδίου Δράσης, όπως ταυτότητες, κονκάρδες, αφίσες και ενημερωτικό υλικό. Έτσι, ως μέλη στην «Παιδική HELMEPA» τα παιδιά θα γίνουν οι καλύτεροι και αποτελεσματικότεροι εθελοντές για την ανάδειξη αλλά και λύση περιβαλλοντικών ζητημάτων που αφορούν στις θάλασσες, τις ακτές, τα δάση και όλο το περιβάλλον γύρω μας.

Σας υπενθυμίζουμε πως οι Ομάδες που λειτούργησαν πέρυσι ακυρώθηκαν με την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου και πρέπει να δημιουργηθούν νέες σύμφωνα πάντα με την ηλικία. Αιτήσεις θα γίνονται δεκτές ως 31 Ιανουαρίου ή τη συμπλήρωση των 4.000 παιδιών-μελών. Όσο νωρίτερα όμως εγγραφείτε, τόσο περισσότερη δράση μπορείτε να αναπτύξετε και να έχετε περισσότερες ευκαιρίες για συμμετοχή στο Συμβούλιο Αντιπροσώπων.

Με χαρά περιμένουμε να σας καλωσορίσουμε στο Πρόγραμμα «Παιδική HELMEPA»!

Με εκτίμηση,

Γραμματεία Παιδικής HELMEPA


HELMEPA Junior
5, Pergamou Street
17121 N. Smyrni
Athens, Greece
Tel: +30 210 9343088
Fax: +30 210 9353847



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (κλικ στην εικόνα)