ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...


ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

Αυτό το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει το ρόλο του και δεν είναι σε λειτουργία...

Ένα τεταρτάκι παρουσιάζει τη Θεσπρωτία στο youtube

Ένα βίντεο από μαθητή της τάξης μας!

Απίστευτο και όμως αληθινό! Ένα τεταρτάκι κατάφερε να φτιάξει βίντεο με τις φωτογραφίες του και να το ανεβάσει στο youtube.

Ένα βίντεο που διαφημίζει τον τόπο μας, τη Θεσπρωτική Γη, όπως είναι και ο τίτλος που διάλεξε ο λιλιπούτειος δημιουργός. Έτσι εκτός από τα συγχαρητήρια για το τεχνικό επίτευγμα θα πρέπει να τον επαινέσουμε και για την επιλογή του θέματος. Και να τον ευχαριστήσουμε επίσης που από τα δέκα του χρόνια μπήκε στον κοινό αγώνα όλων μας να αναδείξουμε την ιδιαίτερη πατρίδα μας.

Μπράβο! Και πολλές ευχές για τη συνέχεια. Που είμαι βέβαιη πως θα υπάρξει και θα καταπλήξει όχι μόνο εμάς που τον γνωρίζουμε αλλά και πολλούς άλλους!

5 σχόλια:

  1. Χαιρόμαστε πολύ που βρήκαμε άλλο ένα θεσπρωτικό blog και μάλιστα με όμορφες δραστηριότητες όπως το παραπάνω βίντεο. Πολλά μπράβο στο τεταρτάκι και σε όλους σας!Θα είμαστε σε επικοινωνία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. theli ke ena kalo tragoudaki!!!!!!!!!!!!omos einai oreo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστούμε Περισπωμένη, ευχαριστούμε Άκη. Να εξηγήσω ότι το βιντεάκι αυτό το έφτιαξε ένα παιδί δέκα χρονών και είναι το πρώτο του βίντεο. Στα επόμενα σίγουρα θα βάλει και μουσική καθώς και σπουδάζει σε ωδείο και λατρεύει την καλή μουσική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ευχαριστώ θερμά κι εγώ! Εγώ είμαι το τετρτάκι. Σε αυτόν το λογαριασμό έχω ψευδόνυμο και όχι το όνομά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. LOIPON PAO SE AYTO TO SXOLEIO KAI EINAI TELEIOOOOOO!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (κλικ στην εικόνα)