ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΚΙ...


ΑΚΟΥΣΑΤΕ! ΑΚΟΥΣΑΤΕ!

Αυτό το ιστολόγιο έχει ολοκληρώσει το ρόλο του και δεν είναι σε λειτουργία...

Ανακοινώθηκε ο πανελλήνιος διαγωνισμός της Helmepa Junior!

Από τη Helmepa Junior λάβαμε σήμερα το ακόλουθο δελτίο τύπου:

Αθήνα, 4 Φεβρουαρίου 2011

Παιδική HELMEPA

Πανελλήνιος Διαγωνισμός Ζωγραφικής 2011

Η Παιδική HELMEPA καλεί όλες τις Ομάδες που έχουν δηλώσει συμμετοχή στο Πρόγραμμα του σχολικού έτους 2010-2011, να πάρουν μέρος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ζωγραφικής.

Tο 2011, έχει ανακηρυχτεί από τον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών ως «Διεθνές Έτος Δασών» και από την Ευρωπαϊκή Ένωση ως «Ευρωπαϊκό Έτος Εθελοντισμού». Έτσι το θέμα του Διαγωνισμού, επιλεγμένο από μηνύματα των ίδιων των παιδιών, είναι:

«Θάλασσες, δάση και βουνά, είναι ο θησαυρός μας!

Ας τα προστατεύουμε, σαν τον εαυτό μας»

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν πρέπει:

 Να είναι μέλη της Παιδικής HELMEPA το σχολικό έτος 2010-2011.
 Το έργο τους να είναι ομαδικό, ζωγραφισμένο σε χαρτόνι διαστάσεων 50 x 70 εκ., σε οριζόντια μορφή και με έντονα χρώματα.
 Στο πίσω μέρος του έργου να αναγράφεται το σχολείο και ο αριθμός της Ομάδας.

Τελευταία ημερομηνία υποβολής έργων είναι η 15η Απριλίου 2011.

Το Προεδρείο του Συμβουλίου Αντιπροσώπων των παιδιών θα επιλέξει τα τρία καλύτερα έργα. Το Α’ Βραβείο, είναι η εκτύπωσή του έργου σε Αφίσα με τα ονόματα των μελών της Ομάδας και του Εθελοντή Εκπαιδευτικού, στα ελληνικά και αγγλικά. Η αφίσα θα διανεμηθεί στα παιδιά-μέλη και τους Εκπαιδευτικούς του Προγράμματος, στα Μέλη της HELMEPA, αλλά και ευρύτερα στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Το Β’ και Γ’ Βραβείο είναι Έπαινοι Συμμετοχής.

Αποτυπώστε λοιπόν ζωγραφικά την αγάπη και το σεβασμό σας, για τις θάλασσες, τα δάση και τα βουνά και στείλτε το μήνυμά σας σαν εθελοντές του Προγράμματος “Παιδική HELMEPA” σε όλο τον κόσμο!

Σημείωση:

Το Πρόγραμμα Παιδική HELMEPA υλοποιείται σε συνεργασία και με τη συνδρομή του Βρετανικού κοινωφελούς ιδρύματος The Lloyd's Register Educational Trust (The LRET) που έχει ως βασικό σκοπό την υποστήριξη εξελίξεων στους τομείς εκπαίδευσης, επιμόρφωσης και έρευνας στις μεταφορές, τις επιστήμες και την τεχνολογία σε παγκόσμιο επίπεδο προς όφελος όλων.

Ωραιότερο θέμα ζωγραφικής για τα παιδιά της Θεσπρωτίας δε νομίζω ότι θα μπορούσε κανείς να βρει. Γιατί ο ίδιος ο τίτλος του θέματος είναι σαν να περιγράφει τον τόπο μας. Έναν τόπο που συνδυάζει θάλασσα και βουνό αλλά και αρκετό πράσινο.

Επομένως αν τα προστατεύσουμε, κυριολεκτικά προστατεύουμε τους εαυτούς μας.

Η συμμετοχή μας στο διαγωνισμό είναι ένας τρόπος για να γίνει το σύνθημα πράξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΨΗΦΙΑΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ (κλικ στην εικόνα)